Genç Patronlar

* HER ŞEY DAHA GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN

Haber Burada

GENÇ PATRONLAR GAZETESİ

II. Türkiye Altın Marka Yılın İnşaat Projesi: ALTOWER ’ e Verildi
Dünya, Gündem, Türkiye

II. Türkiye Altın Marka Yılın İnşaat Projesi: ALTOWER ’ e Verildi 

İstanbul Marka ve Kariyer Zirvesi çerçevesinde II. Türkiye Altın Marka Ödülleri 17 Aralık 2018 tarihinde Hilton İstanbul Bomonti Hotel & Conference Center’de gerçekleşti. Türkiye’nin global ve yerel markalarını bir araya getiren dev organizasyon, 200 marka temsilcisini ağırlamakla birlikte 700 davetliye ev sahipliği yaptı. Türk ekonomi ve iş dünyasının ilgi odağı olan organizasyonun ana sponsorluğunu, geçen sene “Yılın İnşaat Markası” ödülüne layık görülen Ceylan İnşaat üstlendi. 1 Ekim – 1 Kasım tarihleri arasında birçok dalda yapılan halk oylaması sonucunda birçok ünlü isim ödüllerine kavuştu. Erkan Petekkaya, Yılmaz Morgül ve Nazlı Çelik ödül alan isimler arasındaydı. Törenin sunuculuğunu ünlü mankenler Özlem Yıldız ve Şenol İpek’in yaptı.

“Güçlü Bir Türkiye İçin Türk Markalarını Seçin” sloganı ile gerçekleştirlen Ödül Töreninde ;

Dünya çapında başarılı ve popüler olan trendleri, kendi projelerinde yepyeni yaşam tarzları oluşturup geliştirerek ,sürekli yenilikçi hizmet anlayışlarını ,Gayrimenkul sektörüne yön veren  Altınbaş Gayrimenkul Geliştirme ve Yapı A.Ş’nin ilk gayrimenkul projesi olan ALTOWER ;Yılın İnşaat Projesi ödülüne layık görüldü.

Enerji petrol medya group olarak , Ülkemize kazandırdıkları yenilikçi hizmet anlayışı ve Sektördeki üstün başarılarından dolayı Yönetim Kurulu Başkanı ; Orkun ALTINBAŞ ve Genel Müdürü , Sayın İzzet ÇUBUKÇU’ ya tebriklerimizi iletiyor. Başarılarının devamını diliyoruz.

Saygılarımızla

Levent Kandemir

Haberler

seers cmp badge