Genç Patronlar

* HER ŞEY DAHA GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN

Haber Burada

GENÇ PATRONLAR GAZETESİ

İyi ki varsın Ayfer Akgül İĞDEBELİ;
Gündem

İyi ki varsın Ayfer Akgül İĞDEBELİ; 

Anadolu Coğrafyasında, en eski antik çağlardan daha eski bir tarihe tanıklık eden Mezopotamya nın en önemli merkezlerinden, adeta Dünya tarihine meydan okurcasına,dinler tarihi başta olmak üzere Peygamberler Şehri , Güneydoğu Anadolu’muzun kendine has ekini ,sıra geceleri, zengin mutfağı, efsaneleri ile en güzel şehri ŞANLIURFA ..


“İyi ki Varsın” yazı dizimizde ,Kozmik enerji ,Bankacılık,Vergi Dairesi Bilgisayar İşletmenliği ile Vergi Denetimi Ekibi Çalışma Deneyimi ,Uzm.Estetisyen,Kuantum Psk.Koçu ve daha sayamayacağımız bir çok yönü ile dolu dolu bir pozitif yaşam Uzmanı olan Ayfer Akgül İĞDEBELİ’ne yer verdim.

Ailesi aslen ,Urfa Siverekli olup, babasının işi dolayısıyla Diyarbakır’a yerleştikten sonra Diyarbakır’da 1961 yılında dünyaya geldi.İlköğretim yıllarının bir bölümünü Diyarbakır da tamamlayarak,ailesinin İzmit -Gölcük’e yerleşmesiyle ortaokul ve lise öğrenimimi Gölcük’te tamamladı .

İlk iş deneyimine, özel bir bankada cari hesaplarla ilgili bölümde başladı.Çalıştığı banka Ülke içerisinde kriz yönetimine takılması nedeni ile kapanmasından sonra, Memleketi Diyarbakır’da Vergi Dairesi’nde işe başladı,2 yıl kadar burada görev aldıktan sonra ,çalışmaya tekrar ailesinin yanına İzmit -Gölcük’e dönüp Kocaeli Defterdarlığ’ında görevine devam ve vergi denetimlerindeki çalışma tarzı ve azmi sayesinde Kocaeli Defterdarı’nın dikkatinden kaçmadı. Defterdar Bey’in,kendisi özel denetim ekibi kurmasıyla o ekipte özellikle kendisininde görev almasını istediğinden geceli gündüzlü sıkı vergi denetimi görevine devam etti. Çalışmalar sıkı bir şekilde devam ederken ,İşletme bölümünü de okuyordu


İdealleri arasında ; uluslararası ilişkiler, basın yayın veya hukuk okumak vardı. Aile büyüğü Babasının vefatı nedeniyle hem okul hem de iş yaşamında kendisini zor bir sürecin beklediğinin farkındalığı ile işletme eğitimini sonlandırarak bıraktı uzun yıllar çalıştıktan sonra yeni bir iş hayatının kapılarını açtı.

ideali,İlgi alanında , tamamlayıcı tıp üzerine bitkisel beslenme destek ürünleri ile birlikte uzm.estetisyenlik eğitimi alıp ikisi birarada bir işyeri açmaktı ve bunun için uzm.estetisyenlik programını tamamlayarak bunu gerçekleştirdi. O yıllar da bu tarzda açmış olduğu iş yeri ,Türkiye de ilklerden birisiydi.


O Yıllarda ;Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde 17 Ağustos 1999’da saat 03.02’de meydana gelen ve 45 saniye süren 7,4 büyüklüğündeki depremin anılarını halen üzerinden atamadığını ifade eden ;

Ayfer Akgül İĞDEBELİ;
Depremin üzerinden yıllar geçmesine rağmen,acısı hâlayüreklerimizde duruyor. Türkiye’nin yakın tarihini derinden etkileyen önemli olaylardan biri olan Marmara depremini merkez üssü Gölcük’te yaşayanlardan birisiyim. Depremde ciddi anlamda kayıplar yaşandı. İzmit’te SABANCI Ailesi’nin Deprem sonrasında halkımıza olan sadakatini,yardımlarını ve hiçbir zaman unutmadım. Allah memleketimize böyle acılar bir daha yaşatmasın diyor. Deprem sonrasında işyerini kapattıktan sonra, şifa alanıyla tanışıp eğitimlerini alarak bu alanda çalışmalarını sürdürdü. Bu alanın ruhumuzun şifası İle birlikte,içimizdeki şifa gücünü hatırlatıp harekete geçirmemize vesile olması alanında , tüm insanlık adına önemli bir projeye imza attı.


O aynı zamanda , -Uzman Estetisyen olarak Kendi Estetik Merkezi ile Bitkisel Beslenme Ve Antiaging Destek Üzerine Araştırmacı..


Ayfer Akgül İĞDEBELİ; nin
Aldığı Eğitimler:

  • Uzman Estetisyenlik ,-Reiki Şifa Eğitmenliği&Terapisi,-Kuantum Psk Koçluğu,-Fengshui
    -Kozmik Enerji Tekniği-Terapisi,-Kundalini Reiki,-Golden Tringle,-Lakshmi Enerjisi,-Unicorn Healing Systemleri,-Bilinçaltı Temizleme,-Blood Çare,-Aura Temizlik Güçlendirme,-Beyin Epifiz Gücü Uyum,-Timus&KalpAktivasyonu Uyum.-DNA Flush,-Telomer Güçlendirmesi,-Flow Care of Lymph Systemi ,-Karmik İlişki Temizliği Tekniği,-Karmik Hastalık Temizliği,-Nada’nın KarmikAnahtarı,-Karmik Para Akışı,-Mavi Işık Lemurya Şifası,-Eterik Kordon Temizliği,- On Beden Uyumlaması,-Ra-Sheeba ,-Tachyon Energy,-Metatron Işık,-Teta Şifa Tekniği-Dna Aktivasyonları,-Radyestezi,-Şifalı Taşlar,Access Bars Terapisti ve en önemlisi Diksiyon Eğitmenliği alanında çalışmalarını tamamlamak üzeredir. Ve daha sayamayacağımız bir çok alanda eğitim sertifikaları mevcuttur.
  • Uzmanlık alanında ise
    (Estetisyenlik,Kuantum Koçluğu,Reiki Şifa Eğitmenliği ve Uyg.-Bitkisel Beslenme Antiaging Destek Ürünleri Üzerine Deneyimli Araştırmacılığını sıralayabiliriz.
    Kendi deyimi ile ; Ben hem kendi alanımda hem de Şifa Teknolojileri ve Bilimin gerekliliği her alanda araştırma yapmayı seven bir yapım var.O nedenle ;
    -Şifa Teknikleri/İçimizdeki Şifayı Uyandırmak,-Kronik Enflamasyonlar Nedenleri Üzerine Araştırmalar/Detokslar,-Bitkisel Beslenme ve Antiaging Destek Ürünleri Üzerine Araştırmalar,-Hastalanmamayı Öğrenme&Öğretme alanında araştırmalar ,-Dingin Ve Zarif Yaşama Sanatı ve ayrıca -Pozitif Düşünme Sanatı üzerine araştırma ve Etüdlerim bulunmakta,demekte .

İşte, Medeniyetler Şehri Şanlı Urfa’dan Kocaeli’ ne kadar uzanan bu serüvende …59 yılın birikimleri oldukça fazla. Ayfer Akgül İĞDEBELİ ni ; değerli okurlarımızla paylaşmak ,bizlere gurur kaynağı olmakla birlikte ,kendilerini ağırlamaktan son derece mutlu olduk.

Ülkesine ; en önemlisi memleketine olan sevgisi ,girişimcilik ruhu, tevazu ve insanlara bağlılık yönü ile muhteşem bir değerin olmasının yanı sıra ; insanlığa,Botaniğe,Hayvanlar alemini de içerisinde yer aldığı pozitif düşünebilen ,ruhani bir yaklaşımı var.

Kendisinin insanlık adına faydalı çoğu kapsamlı projelerin hayata kazandıracağını biliyoruz. Bu kapsamda kaynağı insan olan bir çok proje üzerinde de çalışmalarını sürdürebilmesi adına ,Ülkemizdeki Yatırım ve İstihdama yönelik destek veren ,Kurum ve Kuruluşlarımızın yanında yer almasını istiyoruz.

İşte tüm bu vasıfları üzerinde bulunduran ..sevgili Hocamız ..Yaşam Koçumuz ..Sayın
Ayfer Akgül İĞDEBELİ ne İyi ki varsın diyoruz.

Saygılarımızla

Levent Kandemir

Haberler

seers cmp badge