Genç Patronlar

* HER ŞEY DAHA GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN

Haber Burada

GENÇ PATRONLAR GAZETESİ

MÜŞTERİ MEMNUNİYETLİ ÇÖZÜM ORTAĞINIZ ; LENA A.Ş.
Dünya, Gündem, Türkiye

MÜŞTERİ MEMNUNİYETLİ ÇÖZÜM ORTAĞINIZ ; LENA A.Ş. 

LENA A.Ş. Sahrayıcedit Mah. Atatürk Cad. N:44A K:1 D:1, 34743, Kadıköy/İstanbul adresinde LENA A.Ş. bir yazılım firmasıdır

Firmanın Yönetici Ortağı olan Sekan KÖSE . ATOS-PRO yazılım Projeleri hakkında şu ifadeleri kullandı;

Ülkemizde çok yeni , ancak hızla yaygınlaşan bir sektör olan “yazılım” Ülkemizde son derece hızlı gelişme göstermektedir.Ülkemizde yerli ve Yabancı bir çok Firmanın sıkı bir rekabet içinde olduğu yazılım sektöründe ,Firmamızın hedefleri arasında …yeni kurulan firmalar dahil Büyük ölçekli Firmaların işletmelerine; ”VERİM,ZAMAN TASARRUFU,SİSTEM VE KAZANÇ” tasarrufu sağlamak.

Yazılımımız.. Şirket Yönetimine doğru yönlendirici, karar mekanizmalarının alınmasında ..sistemi oluşturmak.

• ATOS-PRO TANITIM :

Size, şu anda SHELL ve OPET‘te aktif olarak kullanılan, bir akaryakıt şirketindeki önemli Mühendislik Yönetim süreçlerine oldukça hız kazandıran, verim katan ve ciddi tasarruf sağlayan yazılımımızı anlatmak için yazıyorum. Dünyadaki farklı örneklerle yarışabilecek yetenekteki ürünümüzün belli başlı bazı yeteneklerini de kısaca buraya yazmak istedim.

* Senaryo ve Mühendislik Flow Yönetimi: Dinamik olarak farklı birimler, müteahhitler, servis vb. noktalarla farklı süreç senaryolarını design edebilmenizi sağladık. Sipariş süreçleri ile arıza süreçlerini ayırabilirsiniz veya bakım süreçlerini de ayrı bir flow olarak tasarlayıp yürütebilirsiniz.

* Kural Yönetimi: Her türlü onay ve farklı birimlerdeki mühendislik yetki onaylama mekanizmasını sistemimize taşıdık. Kurallar dinamik olarak yönetilebiliyor ve her ilgili kendisi ile alakalı onayları vererek sistemin yürümesini sağlayabiliyor.
* Sözleşme Yönetimi: Excel formattaki yapının aynısını online ortama taşıdık. Her türlü fiyatlandırma tek merkezli olarak yürütüldüğü için teklif ve hakediş arasındaki tutarlarda ciddi tutarlılık ve iyileşme sağladık.
* Ekipman ve Stok Yönetimi: Tüm ekipmanlarınızı ve stoklarını kontrol etmenizi ve takibini yapmanızı sağladık.
* Dinamik Raporlama: Ayrıntılı raporlama ve newsletter yapısı ile istediğiniz anda istediğiniz raporu periyodik olarak size ulaştırmayı başardık.
* Arıza, Talep ve İş İsteği Yönetimi: İstasyondaki tüm arıza ve bakım süreçlerinin ilgili müteahhitlere otomatik atanarak, talep, servis, servis formu, onay, faturalandırma, hakediş gibi süreçleri (veya başka adımları ekleyip çıkararak) tamamen otomatize ettik.
* Müteahhit Akreditasyon Süreçlerinin Yönetimi: Şirketinizle çalışmak isteyen müteahhitlerin akreditasyon süreçlerini online sisteme taşıdık. Akaryakıt firmasını ciddi bir yükten kurtardık ve çalışma izin belgeleri ile pasaport kontrollerini de bu yönetime ekledik.
* Rol ve Yetki Yönetimi: Her türlü kullanıcı aksiyonunu yetki ve rol yapısına bağlı olarak oluşturabilmenizi sağladık. Sistemde her nokta yetkiye bağlı hale getirildi esnek olarak.
* İstasyon Yönetimi: İstasyonlarınızın üzerindeki ekipman, dosya, talep, yetkili, ek istasyon bilgileri gibi konularda yönetimsel sorunlarınızı çözdük.
* Periyodik Bakım Yönetimi: Periyodik bakım sürecini bakım planları ve bağlı olarak açılan otomatik iş istekleri sayesinde (müteahhitlere ya da servis ekiplerine) yönetilebilir ve takip edilebilir hale getirdik.

Bunun dışında burada yazmadığım birçok özelliğin yanında ayrıntılı raporlama, KPI ölçümleme noktaları, vb. birçok konuda ciddi iyileştirmeler sağlayarak SHELL ve OPET’te operasyondaki türlü noktalara dokunarak verim artışı ve maliyet azaltması konularında çok büyük adımlar atılmasını sağladık. Sektörden yıllardır edindiğimiz tüm know-how’ımızı bu yazılım üzerine aktardık ve aktarmaya da devam ediyoruz.

Son olarak; 2019-2020 yılının konularımızdan birisi bu ama, yine tecrübelerimizle hayata geçirdiğimiz veri analiz sistemimizi de bu ürünümüze entegre ediyoruz. Bu yapıyla tüm sisteminizi analiz ederek bottleneck yaratan noktaları sizlere istasyon kartı, müteahhit kartı, şirket kartı, kişi kartı gibi nokta atış hap sayfalarla görselleştirerek, alacağınız ciddi kararlarda kullanabilmeniz için size özel analiz sayfaları oluşturabilmeyi planlıyoruz.

Sektörün özellikle maliyetlerini ciddi azaltmaya çalıştığı bu dönemde kurduğumuz bu yapı ile bu amaca ciddi fayda sağladığımızı gördük ve şimdi de tüm sektöre ürünümüzü anlatmaya çalışıyoruz.

Saygılarımla,
Serkan KÖSE

www.lenasoftware.com

İletişim : 0 216 504 60 38

info@lenasoftware.com

Soil,Sunpet,Total,TP Petrol Dağıtım A.Ş.ALPET,TERMOPET,PETLINE,İPRAGAZ,Petrol Ofisi,Akaryakıt dağıtım şirketleri – TÜRKİYE,Akaryakit Dağitim Şirketleri Haberleri,Kadoil,socar Türkiye,

Haberler

seers cmp badge